ylapalkki

 

 

 

 

A.'. A.'. Curriculum

Jäseneksi pyrkivän on opiskeltava useimmissa A.'. A.'.n linjoissa suunnilleen seuraavan kirjalista. Joissakin kirjoissa voi olla vaihtelua tai esimerkiksi eri painoksen/kääntäjän suositus kuin alla. Perinteisten kirjojen ystävänä suosittelen hankkimaan kirjat fyysisinä teoksina omaan kirjahyllyyn, vaikka nykyään kaikki löytyvät sähköisinä versioina.

A.'. A.'.n kanssa sovitaan opiskeluajan alkamisesta, kun kaikki teokset on hankittu. Opiskelemiseen käytetään vähintään 3 kuukautta, mutta aika moni opiskelija huomaa, että vuosikin on lyhyt aika teosten pänttäämiseen. Esimerkiksi ykköskohta sisältää kaikki The Equinox I:n osat eli kymmenen paksuhkoa kirjaa ja Theleman pyhät kirjat. Joissakin A.'. A.'.n linjoissa on säädetty opiskelulle maksimiaika, joka kannattaa selvittää ennen seuraan hakeutumista – lukea ja opetellahan voi hyvissä ajoin ennen opiskelijaksi pyrkimistä.

The Equinox, Vol I osat 1-10 ja Vol III No. 9 Aleister Crowley & muut
777 and other Qabalistic Writings Aleister Crowley
Konx Om Pax Aleister Crowley
Collected Works of Aleister Crowley: Tannhäuser, The Sword of Song, Time, Eleusis
Raja Yoga Swami Vivekananda
The Shiva Sanhita tai The Hathayoga Pradipika
The Tao Teh King ja Sacred Books of the East vol. XXXIX sekä XL toim. Max Muller
The Spiritual Guide Miguel de Molinos
Rituel et Dogme de la Haute Magie Eliphas Levi tai sen käännös A. E. Waite
The Goetia of the Lemegeton of Solomon the King Crowleyn ja Mathersin versio
The Book of the Sacred Magic of Abramelin the Mage käännös S.L. Mathers

Näiden lisäksi voi syventää opintoja seuraavilla Crowleyn kirjoilla: The "Blue" Equinox (III:1), Equinox of the Gods, Kahdeksan luentoa joogasta, The Book of Thoth, Liber Aleph.

Alkuperäisessä Aleister Crowleyn One Star in Sight –tekstissä A.'. A.'.n curriculum on laajempi. Sen lisäksi hän antaa muita lukusuosituksia ja etenee initiaatioastekohtaisiin suositeltaviin kirjoihin. Listoihin voi tutustua täälläHuom! Sivuston tekstit ja kuvat ovat tekijänoikeuslain alaisia. Ilman lupaa kopioiminen on kielletty. Lyhyitä lainauksia tehdessä on kohteliasta mainita lähteenä sivuston nimi.

-täsmähaku
 
 
     
alapalkki