ylapalkki

 

 

 

 

A.'. A.'.n initiaatiolinjat

Aleister Crowleyn kuoltua 1947 hän oli nimennyt seuraajakseen Karl Germerin (Frater Saturnus, 1885-1962). Germerin kuoltua selkeää nimettyä seuraajaa ei ollut. Tästä seurasi ajan saatossa usean eri A.'. A.'.n nimeä käyttävän ryhmän syntyminen, sillä monet ihmiset olivat tulleet Crowleyn, Germerin tai näiden seuraajien initioimiksi.

Tällä sivulla on esitelty lyhyesti eri linjoja ja linkit näiden sivuille. Jäsenyyttä pohtivan on itse otettava selvää millaisella mandaatilla kukin ryhmä toimii ja tarjoaako se asiallista opetusta. OTOn kanssa läheisessä yhteistyössä toimii ns. Guntherin A.'. A.'. joka kertoo olevansa ainoa todellinen A.'. A.'. Tästä linjasta ja yhteistyöstä O.T.O:n kanssa voi lukea tarkemmin Keith Readdyn erinomaisesta kirjasta One Truth and One Spirit.

David Shoemakerin vetämä A.'. A.' sisältää initiaatiolinjan, jossa lasketaan Crowleyn oppilaan Jane Wolfen initioman Phyllis Secklerin olleen korkeimmalla initiaatioasteella Karl Germerin kuollessa. Secklerin oppilaista Shoemaker ja James Eshelman ovat jatkaneet omissa ryhmissään. Shoemakerilla on Secklerin kirjallinen mandaatti: "As a bearer of the link to the source of the A.'. A.' tradition, I hereby affirm David Shoemaker's irrevocable status as an initiate of the A.'. A.', and his authority to admit, supervise and train initiates of the A.'. A.' as his conscience dictates."

Seckler perusti College of Theleman vuonna 1973 ja yhdessä James Eshelmanin ja Anna-Kria Kingin kanssa Temple of Theleman 1987 ja tiettävästi myös koulutti Eshelmanista Wolfen initiaatiolinjan jatkajaa.

http://outercol.org/
Karl Germer > Marcello Motta > Daniel Gunther, läheisessä yhteistyössä OTOn kanssa, maaimanlaajuinen

http://onestarinsight.org/
Phyllis Seckler (Soror Meral) > David Shoemaker, kotipaikka USA, toiminta maailmanlaajuinen

http://www.thelema.org/aa/index.html
Phyllis Seckler (Soror Meral) > James Eshelman, USA, toimii yhteistyössä Temple of Theleman ja College of Theleman kanssa

http://www.astronargon.us/
Karl Germer > Marcello Motta > Ray Eales >> USA, maailmanlaajuinen

http://ordoaa.wixsite.com/ordoastronargon
Israel Regardie > Fratres INB ja M.E.L. >> Toimii vain Brittein saarilla

http://www.cornelius93.com/
Grady McMurtry > Jerry Cornelius, USA

Linjoja on lähtenyt myös ainakin Frank Bennettistä, Rosaleen Nortonista ja Charles Stansfeld Jonesista. Linjoista haarautuu myös muita itsenäisiä opettajia ja puu haarautuu koko ajan enemmän, sillä Crowleyn tai Germerin tapaista keskusjohtoa ei ole olemassa. Kaikilla A.'. A.'.n linjoilla tuskin on edes yhteyttä sisäiseen kouluun, vaikka ne epäilemättä tarjoavat hyvin erilaisia ja mielenkiintoisia vaihtoehtoja maagisissa opinnoissa.


Huom! Sivuston tekstit ja kuvat ovat tekijänoikeuslain alaisia. Ilman lupaa kopioiminen on kielletty. Lyhyitä lainauksia tehdessä on kohteliasta mainita lähteenä sivuston nimi.

-täsmähaku
 

Lisätietoa aiheesta:

Keith Readdy: One Truth and One Spirit (Adlibris)

     
alapalkki