ylapalkki

 

 

 

 

Käärmekivet - Serpent Oracle

Käärmekivet ovat Thuleian kehittämä divinaatiomenetelmä, joissa yhdistyvät arktisen noituuden symbolit, germaaninen mytologia ja riimujen muodot. Kivien lukeminen ja tulkinta on helppoa mukana tulevien ohjeiden avulla.

Kiviä on seitsemän kappaletta. Niihin on tiivistetty keskeiset voimat, jotka ohjaavat elämämme kulkua. Välillä on hyvä pysähtyä, toisinaan jatkaa kulkua nopeammin. Jokainen kivi on kuitenkin monitahoinen ja sen sisältämät monet merkitykset paljastuvat kivien käyttäjälle vasta ajan saatossa.

- Käärmekivien idea tuli oikeastaan luonnosta itsestään. Minussa on ollut jo pitkään nousussa käärmeisiin ja maan voimiin liittyvät energiat, jotka ovat ihanan juurevia ja lähellä perinteistä noituutta. Puun juuret saattavat puhua minulle käärmeinä ja käärmeiden voimat välittyvät myös unien kautta. Isoäitini isoäidillä oli Lapissa tapana pitää käärmeistä huolta, sillä hän ymmärsi niiden yhteyden maan hedelmällisyyteen.

Olen tottunut käyttämään divinaatiossa riimuja. Kaipasin kuitenkin niiden rinnalle yksinkertaista ja noitamaista oraakkelia, joissa yhdistyy ikivanha symboleihin piilotettu tieto ja kivien kauneus. Näitä kiviä on keräilty aikojen saatossa ympäri pohjoismaita.

Käärmekivien nimet ja voimat lyhyesti:

Aurinkokäärme: liike, dynaaminen voima, aurinko, kommunikaatio, eteneminen, ilo
Nukkuva käärme: stagnaatio, nukkuminen, rauha, odottaminen, vetäytyminen
Noitakäärme: maaginen voima, esteiden ylitys, potentiaali, intuitio, rohkeus
Kaksi käärmettä: liitto, yhteistyö, rakkaus, sitoutuminen, harmonia, kompromissit
Spiraalikäärme: hedelmällisyys, jatkuvuus, syklit, alku ja loppu, rytmi, tanssi
Käärmeenkieli: rohdot, myrkyt, parantaja, varovaisuus, kommunikaation rajoittaminen
Käärmelaiva: matka, resurssit, omaisuus, keho, varastoiminen

Miten kiviä käytetään

Käärmekiviä voi käyttää esimerkiksi niin, että nostaa kiven kuvastamaan tulevaa viikkoa. Tai niillä voi tutkia omaa tilannettaan nostamalla vaikkapa kaksi kiveä, joista toinen kertoo mihin nyt pitää kiinnittää huomiota tässä hetkessä ja toinen kertoo mikä asia on tärkeä lähitulevaisuudessa. Koska kiviä on pussissa vain seitsemän, kovin monen kiven nostoja ei kannata tehdä, vaan suosia 1-2 kiveä.

Toki kiviä voi käyttää myös amulettimaisesti. Silloin niiden joukosta valitaan se kivi, jonka voimaa ja energiaa omaan elämään halutaan. Kiven kuvaa voi mietiskellä sitä katsoen tai pitää kiveä mukana taskussa muistuttamassa omasta intentiosta.

Esimerkki yhden kiven tulkintaohjeesta

Käärmelaiva:
Käärmelaiva viittaa viikinkien käärmenokkaisiin aluksiin ja purjehtimiseen. Se voi tarkoittaa niin fyysistä matkaamista kuin henkistäkin matkaa. Käärmelaivan mukana olevat pisteet kuvastavat sitä, että sinun kannattaa varustautua nyt tälle matkalle. Pohdi suhdettasi maalliseen omaisuuteen. Mieti millaista ravintoa kannat mukana ja ravitseeko se kehoasi.

 

Tilaa käärmekivet:

Hinta: 20€ sisältää pussillisen huolella valittuja käärmekiviä (7 kpl) sekä ohjeet.
Tilaukset: thuleia@thuleia.com

Concept & idea behind Serpent Oracle by Thuleia

Huom! Sivuston tekstit ja kuvat ovat tekijänoikeuslain alaisia. Ilman lupaa kopioiminen on kielletty. Lyhyitä lainauksia tehdessä on kohteliasta mainita lähteenä sivuston nimi.

-täsmähaku
 

 

 

     
alapalkki