ylapalkki

 

 

 


korut / avaimenperät / riimut / sekatavarakauppa

Spiral Goddess (vihreä)

Luonnon vehreys on tässä korussa läsnä vihreän sävyjen kirjona ja punaisina marjoina, joista tulee mieleen ahomansikka tai pirteän punainen pihlaja.

Jumalatar on kietoutunut spiraaliksi ja edustaa siten vuoden kiertokulkua keväästä talveen. Yhtä lailla hän kuvastaa ihmisen elämänvaiheita nuoresta neidosta ikääntyväksi vanhukseksi. Hänet voi nähdä myös meren pyörteilevissä aalloissa tai spiraaleiksi kiertyvissä tähtisumuissa universumin taustalla.

Hopeanvärinen jumalatar on n. 4 cm korkea ja valmistettu korumetallista. Sen lisäksi korussa on puuhelmiä ja koristehelmiä kestävässä puuvillanauhassa. Korun ympärysmitta n. 72 cm. Puuhelmet ovat käsityötä ja niiden muoto ja sävy voi hieman vaihdella.

Hinta: 20 euroa (sisältää postikulut) - vain 1 kpl

 
 

Tilausohjeet

Lähetä tilaus sähköpostilla osoitteeseen thuleia(a)thuleia.com. Kerro viestissä:

  • mitä haluat tilata (ilmoita koruissa väri jos se on mainittu)
  • postitusosoite, johon tuotteet lähetetään

Saat vastausviestinä laskun. Kun maksusuoritus näkyy tilillä, lähetetään tilauksesi postitse. Toimitusaika 2-7 arkipäivää. Postipaketti ja pakkausmateriaali voivat olla kierrätysmateriaalia. Hintoihin ei sisälly arvonlisäveroa, sillä sivutoiminen yritykseni ei ole arvonlisäveron piirissä.

 

 

 

Huom! Sivuston tekstit ja kuvat ovat tekijänoikeuslain alaisia. Ilman lupaa kopioiminen on kielletty. Lyhyitä lainauksia tehdessä on kohteliasta mainita lähteenä sivuston nimi.

-täsmähaku
alapalkki
S