ylapalkki

 

 

 

 

Riimukurssit

Riimutyöpaja I: Freya's Aett

Aika: sunnuntai 11.6.2017 klo 12-18
Paikka: Salo (julkisilla pääsee viereen)

Vanhan Futharkin kahdeksan ensimmäisen riimun muodostama Freyan riimuperhe kutsuu meidät tutkimaan oman elämämme perustaa ja järjestystä. Ennen kun siirrymme varsinaiseen initiatoriseen riimutyöhön, käymme läpi ne maalliseen elämään liittyvät ulottuvuudet, joiden on oltava kunnossa ja järjestyksessä ennen syvemmälle menevää itsetutkiskelua.

Pääasiallinen tavoite ensimmäisellä kurssilla on pohtia omaa elämänvoimaa ja tämän elämän/työn/opiskelujen suuntaa sekä asioita, joista saamme iloa, energiaa ja jaksamista arkeen. Työpajassa on erilaisia harjoituksia ja pohtimistehtäviä, pääosassa kynät, paperi ja oman elämän ruotiminen. Osallistumiseen ei tarvita ennestään mitään kokemusta riimuista. Käymme harjoitusten lisäksi läpi kahdeksan ensimmäisen riimun perusmerkityksen.

Hinta:
95 euroa
75 euroa (työtön, sivari, vanhempainvapaa, köyhä maanviljelijä, eläkeläinen tms.)

Varausmaksu 50 euroa ilmoittautumisen yhteydessä.

Loppu maksetaan kurssilla tai juuri sitä ennen tilille. Varausmaksua ei palauteta, vaikka kurssilainen peruuttaisi tulonsa. Varausmaksu palautetaan, mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta. Talo tarjoaa päiväkahvit ja teet. Muuten omat eväät mukaan!

Jatkoa tulossa:
Riimutyöpaja II - Hagal's Aett
Riimutyöpaja III - Tyr's Aett

ILMOITTAUTUMINEN: thuleia(a)thuleia.com


Thuleia

Huom! Sivuston tekstit ja kuvat ovat tekijänoikeuslain alaisia. Ilman lupaa kopioiminen on kielletty. Lyhyitä lainauksia tehdessä on kohteliasta mainita lähteenä sivuston nimi.

-täsmähaku
 
 
 

 

     
alapalkki