ylapalkki

 

 

 

 

Thelema ja A.'. A.'.

Do what thou wilt shall be the whole of the Law.

Thelema on Aleister Crowleyn vuonna 1904 perustama uskonto ja maaginen filosofia. Useat järjestöt ja tahot noudattavat Theleman oppeja ja opettavat niitä avoimesti tai initiatorisina kouluina. Tunnetuimmat kaksi ryhmää ovat A.'. A.'. eli Astrum Argenteum sekä Ordo Templi Orientis eli OTO. Theleman laki on tarkoitettu kaikille, joten sen harjoitustapoja on runsaasti. Suuri joukko ihmisiä ammentaa Theleman opeista kuulumatta mihinkään järjestöön.

Näillä sivuilla esitellään Thelemaa erityisesti A.'. A.'.n kautta, sillä OTOsta on suomeksi saatavilla runsaammin tietoa. Monet filosofiset asiat ja kirjasuositukset pätevät kuitenkin myös OTOon ja muihin thelemiittisiin järjestöihin.

Mikä on A.'. A.'.
Theleman laki
Lain kirja ja A.'. A.'.n kirjallisuus
A.'. A.'. Curriculum
A.'. A.'.n initiaatiolinjat
A.'. A.'.n tunnuksen symboliikka

Linkeissä Thelema-podcasteja

Muita Thelemaan pohjaavia järjestöjä:

The College of Thelema, The Temple of Thelema, The Temple of the Silver Star, The Holy Order Of RaHoorKhuit, The Typhonian Order, The Order of Thelemic Knights, The Church of Thelema ja The Open Source Order of the Golden Dawn

Love is the law, love under will.


Huom! Sivuston tekstit ja kuvat ovat tekijänoikeuslain alaisia. Ilman lupaa kopioiminen on kielletty. Lyhyitä lainauksia tehdessä on kohteliasta mainita lähteenä sivuston nimi.

-täsmähaku
 

 Thelema-korut Puodista

     
alapalkki