ylapalkki

 

 

 

Vuosiriimut

  Vuosiriimu meren hiomalla kivellä

Yksilöllinen vuosiriimu on maalattu meren hiomaan uniikkiin kiveen. Vuosiriimu kertoo tulevan vuosisyklin teeman, toiveet ja haasteet. Riimu on kaunis lahja sellaisenaan, mutta sen mukana tulee myös kirjoitetut ohjeet, jotka kertovat riimun merkityksen. Sen lisäksi ohjeissa on mukana riimuun liittyviä harjoituksia ja ideoita vuoden varrelle.

Vuosiriimu on pakattu kauniisti ja sopii myös ihmiselle, joka ei tiedä riimuista ennestään.


Vuosiriimun voi hankkia koska vaan, eikä sen aloittama vuosisykli ole kalenterivuoteen sidottu.

Hinta: 10 euroa (sis. Postikulut)

 

 

  Vuosiriimu raakalasikivellä

Yksilöllinen vuosiriimu on maalattu lasinpuhalluksen prosessissa syntyneeseen raakalasinpalaan. Vuosiriimu kertoo tulevan vuosisyklin teeman, toiveet ja haasteet. Riimu on kaunis lahja sellaisenaan, mutta sen mukana tulee myös kirjoitetut ohjeet, jotka kertovat riimun merkityksen. Sen lisäksi ohjeissa on mukana riimuun liittyviä harjoituksia ja ideoita vuoden varrelle.

Vuosiriimu on pakattu kauniisti ja sopii myös ihmiselle, joka ei tiedä riimuista ennestään. Vuosiriimun voi hankkia koska vaan, eikä sen aloittama vuosisykli ole kalenterivuoteen sidottu.

Hinta: 12 euroa (sis. postikulut)


Tilausohjeet

Lähetä tilaus sähköpostilla osoitteeseen thuleia(a)thuleia.com. Kerro viestissä:

  • mitä haluat tilata
  • postitusosoite, johon tuotteet lähetetään

Saat vastausviestinä laskun. Kun maksusuoritus näkyy tilillä, lähetetään tilauksesi postitse. Toimitusaika 2-7 arkipäivää. Postipaketti ja pakkausmateriaali voivat olla kierrätysmateriaalia. Hintoihin ei sisälly arvonlisäveroa, sillä sivutoiminen yritykseni ei ole arvonlisäveron piirissä.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

-täsmähaku
alapalkki