thuleia, thuleiantupa, luonnonuskonnot, wicca, noituus, shamanismi, riimut, magia, thelema shamanismi, noituus, luonnonuskonnot noituus, wicca, luonnonuskonnot luonnonuskonnot, yrtit,  magia, voimaeläimet, seidat mytologia, shamanismi, kuu, wicca, noituus, saamelaisuus, jumalattaret, pakanuus shamanismi, noituus, luonnonuskonnot noituus, wicca, luonnonuskonnot luonnonuskonnot, yrtit,  magia, voimaeläimet, seidat mytologia, shamanismi, kuu, wicca, noituus, saamelaisuus, jumalattaret, pakanuus

 

 

 

 

Shamanismi

Shamanismia sanotaan maailman vanhimmaksi uskomusjärjestelmäksi. Uusshamanismi voi toimia tekniikkana, jota voi harjoittaa myös muun uskonnon edustaja. Shamanismi avaa ovet henkien maailmaan ja toimimiseen välittäjänä sekä tasapainottajana eri maailmojen välillä.

Shamaani voi olla myös parantaja, unennäkijä tai tiedonhakija. Hän voi olla kiinnostunut vanhojen shamanististen kulttuurien elävöittämisestä, rumpujen rakentamisesta tai eri tavoista vaipua transsiin. Monelle shamanismin harjoittajalle luonnonmerkkien tarkkailu ja eläimet ovat tärkeitä.

Thuleian Tuvan sivuston pohjalta syntyi tietokirja pohjoisesta shamanismista. Kirja sisältää paljon uutta ja päivitettyä tietoa sekä tekemääni kuvitusta. Kirja ilmestyy kauppoihin vuodenvaihteessa. Lue lisää Otavan verkkokaupan sivulta

Tietoa shamanismista:

Shamanismi
Uusshamanismi
Shamanismia ennen ja nyt
Faktaa & fiktiota shamanismista
Uralilainen maailmankuva
Vuodenpyörä ja juhlapäivät
Shamanistisia harjoituksia
Sielunpalautus eheyttää

Psykologisia näkökulmia shamanismiin
Sateen pitelyä ja ilmojen hallintaa

Välineet ja matkaaminen:

Noitarummun valmistus
Shamaanirummun vihkiminen

Noitarumpujen kuviot Skandinaviassa
Helistin henkien kutsujana
Shamanistinen matka
Shamaanimatkan haasteita

Shapeshifting

Voimaeläimet

Voimaeläin on perinteisesti shamaanin apuhenki. Shamaanilla voi olla yksi tai useampia voima- ja opaseläimiä. Myös muilla kuin shamanismin harjoittajilla voi olla voimaeläimiä. Eläinten symboliikka on monelle läheistä ja voimakasta. Eläimet voivat olla omassa alitajunnassa ja unissa esiintyviä symboleita.

Yleistietoa voimaeläimistä ja eläinten arkkityyppiset merkitykset

Voimaeläin: joutsen
Voimaeläin: jänis
Voimaeläin: lepakko
Voimaeläin: aasi
Voimaeläin: orava
Voimaeläin: kissa
Voimaeläin: kotka
Voimaeläin: hirvi
Voimaeläin: jakki
Voimaeläin: käärme
Voimaeläin: kärpänen

Korppi, varis ja harakka

Huom! Sivuston tekstit ja kuvat ovat tekijänoikeuslain alaisia. Ilman lupaa kopioiminen on kielletty. Lyhyitä lainauksia tehdessä on kohteliasta mainita lähteenä sivuston nimi.

 


 

 

     
Rumpu Soikoon 2018 - Shamanistinen kesätapahtuma