thuleia, thuleiantupa, luonnonuskonnot, wicca, noituus, shamanismi, riimut, magia, thelema shamanismi, noituus, luonnonuskonnot noituus, wicca, luonnonuskonnot luonnonuskonnot, yrtit, magia, voimaeläimet, seidat mytologia, shamanismi, kuu, wicca, noituus, saamelaisuus, jumalattaret, pakanuus shamanismi, noituus, luonnonuskonnot noituus, wicca, luonnonuskonnot luonnonuskonnot, yrtit, magia, voimaeläimet, seidat mytologia, shamanismi, kuu, wicca, noituus, saamelaisuus, jumalattaret, pakanuus

 

 

 

 

Thuleian Tuvan kurssit 2024

Kurssit ovat täällä taas kymmenen vuoden tauon jälkeen! Shamanismin alkeet eli perusteet opettavaa kurssipäivää pidetään aina tarpeen mukaan, kun pienryhmä täyttyy. Jatkokurssit ovat kaikki yhden päivän teemakursseja, joita voi valita oman aikataulun ja kiinnostuksen mukaan. Kurssivalikoima on paljon laajempi, kuin kalenteriin mahtuvat kurssit, joten voit myös ilmoitella mailitse mikä kurssi sinua kiinnostaisi tulevaisuudessa. Kurssit ovat päiväopetuksena Turussa aina perjantaina klo 9-15.

 • Shamanismin alkeet (alkeiskurssi tai vastaava vaaditaan jatkokursseilla)
 • Rumpurentoutuskurssi (rentouttava rumpu, hoivakurssi)
 • Alinen, keskinen ylinen (maailmankuvan kartoitus)
 • Luontoyhteys ja voimapaikat
 • Soturit, äidit ja opettajat – shamaanin 12 arkkityyppiä
 • Kuolema-teemakurssi I - alinen ja lähivainajalat
 • Kuolema teemakurssi II - ylinen ja etävainajalat
 • Voimapäivä - narumagia ja blot-perinne
 • Shamanistinen arkeologia
 • Tanssista Tärinään - transsikurssi

Näille kursseille ilmoittautuminen käynnissä:

Shamanismin alkeiskurssi


Shamanismin perusteet päiväkurssilla. Maailmankuva, välineet, miksi, mitä ja minne. Rummutuksen ja matkaamisen opettelua, paljon teoriaa, harjoituksia ja juttelua pienryhmässä. Alkeiskurssi antaa eväät opetella itsenäisesti lisää tai osallistua jatkokursseille, jotka ovat yhden päivän teemapäiviä yhtä aihetta opiskellen.

Sitova varausmaksu 100e on maksettava pari viikkoa ilmoittautumisen jälkeen, jotta paikka varmistuu. Jos sairauden vuoksi estyy tulemasta, siirtyy varausmaksu toiselle vastaavalle kurssille. Jos muuten vaan oharoi, raha menee kostoksi mulle ja Kissojen Katastrofiyhdistykselle. Lisätietoa ja ilmot mailitse thuleia@thuleia.com.

Alinen, Keskinen Ylinen

Jatkokurssi shamanistisen maailmankuvan laajentamiseksi ja syventämiseksi. Sopii myös pitkään harjoittaneille, sillä heille löytyy varmasti uutta tutkittavaa ja haasteellisiakin tehtäviä, joita räätälöin tarpeen mukaan. Teemme päivän aikana rumpumatkoja sekä yliseen että aliseen.

Ihminen on maailmanpuun runko, jonka alitajuntaa ja olemuksemme juuria lähdemme tutkimaan. Latvuksemme sisältää unelmien ja unien lisäksi painajaisia, joita kurssilla voi lähteä työstämään. Keskisessä maailmassa kartoitamme positiivisia ja negatiivisia voimapaikkoja, eli voimaa tuovia ja syöviä pisteitä. Jotta päivä ei kävisi liian raskaaksi, teemme välillä hauskojakin mielikuvaharjoituksia!

Ilmot ja lisätiedot: thuleia@thuleia.com. Sitova varausmaksu 100e on maksettava pari viikkoa ilmoittautumisen jälkeen, jotta paikka varmistuu. Sairastuessa paikan voi siirtää tulevalle kurssipäivälle. Jos muuten vaan oharoi, rahat menevät lahjoituksena löytökissoille.

Rumpurentoutuskurssi

Rumpurentoutuskurssi sopii erityisesti hoitoalalle lisäkoulutukseksi, joogaohjaajille, hierojille tai vain itsehoidon tueksi. Kurssilla emme käyty rumpua shamaanimatkan tapaan nopeasti rummuttaen vaan opettelemme hitaan kehoa ja mieltä rentouttavan rummutuksen.

Teemme myös hierontaa ja kehon painelua itselle ja muille pienryhmässä. Tutustumme rentoutusmenetelmiin, hengitykseen, yrttiöljyihin, eteerisiin öljyihin ja yrtteihin. Käytämme luonnonkiviä apuna. Teemme myös harjoituksia, joissa kartoitetaan omaa elämänrytmiä ja suunnitellaan siihen tarvittavia muutoksia. Tällä kurssilla keskitymme kaikessa maan elementtiin.

Sitova varausmaksu 100e on maksettava pari viikkoa ilmoittautumisen jälkeen, jotta paikka varmistuu.Jos sairauden vuoksi estyy tulemasta, siirtyy varausmaksu toiselle vastaavalle kurssille. Jos muuten vaan oharoi, raha menee kostoksi mulle ja Kissojen Katastrofiyhdistykselle.

Lisätietoa ja ilmot mailitse thuleia@thuleia.com. Olen koulutettu hieroja ja suuntautunut rentoutushoitoihin opinnoissani, yhdistän tähän tietoon shamanistista kehonhoidon perinnettä.

Huom! Sivuston tekstit ja kuvat ovat tekijänoikeuslain alaisia. Ilman lupaa kopioiminen on kielletty. Lyhyitä lainauksia tehdessä on kohteliasta mainita lähteenä sivuston nimi.

 


 

Tämän Cherry Moon -nimisen rummun on valmistanut Korppi-Rumpu

Katso myös:

Shamaaniseuran Kurssisivu

 

     
Rumpu Soikoon 2018 - Shamanistinen kesätapahtuma
s