thuleia, thuleiantupa, luonnonuskonnot, wicca, noituus, shamanismi, riimut, magia, thelema shamanismi, noituus, luonnonuskonnot noituus, wicca, luonnonuskonnot luonnonuskonnot, yrtit,  magia, voimaeläimet, seidat mytologia, shamanismi, kuu, wicca, noituus, saamelaisuus, jumalattaret, pakanuus

 

 

 

 

Wicca.fi: traditionaalinen wicca Suomessa

Wicca.fi-sivusto on kattava tietopaketti traditionaalisesta wiccasta. Suomalaisten traditionalistien yhteistyössä kokoamilla sivuilla kerrotaan perustietoa wiccasta aina historian keskeisistä henkilöistä sanastoon, joka valottaa uskonnon termejä.

Mistä löytäisin covenin?

Sivuston yhteystietoihin on listattu gardnerilaisia ja alexandrialaisia coveneita Suomen alueella. Toimintaa on pääkaupunkiseudun lisäksi Tampereella ja Hämeenlinnan lähellä maaseutumaisemissa. Juttuseuraa ja toimintaa löytyy myös Facebookin ryhmistä ja naapurimaiden tapahtumista.

Blogissa on wiccaan liittyviä kirjoituksia useamman kirjoittajan kynästä. Sivuston julkaisuhetkellä blogissa oli jo useita kirjoituksia aina Doreen Valienten esittelystä pyhiin puihin ja papittaren roolin pohtimiseen. Kannattaa ehdottomasti tutustua sivuston antiin, jos traditionaalinen wicca kiinnostaa tai oma kiinnostus suuntautuu noituuden ja seremoniallisen magian yhdistämiseen.

www.wicca.fi

Thuleia

Huom! Sivuston tekstit ja kuvat ovat tekijänoikeuslain alaisia. Ilman lupaa kopioiminen on kielletty. Lyhyitä lainauksia tehdessä on kohteliasta mainita lähteenä sivuston nimi.

-täsmähaku